Hvis redaktører og journalister i norsk presse hadde vært sitt ansvar bevisst - er det sannsynlig at norges aktive bidrag til krig og terror mot land i Midtøsten ville stoppet. Men så lenge norsk presse i realiteten fungerer som en lydig puddel for den korrupte delen i norsk forvaltning - og den globalistiske eliten, er det dessverre lite sannsynlig at norsk utenrikspolitikk endres med det første. En stor takk til David Icke som setter søkelyset på hvem som driver krigen mot Iran og mange andre land, og hvorfor dette skjer.

Hvis redaktører og journalister i norsk presse hadde vært sitt ansvar bevisst - er det sannsynlig at norges aktive bidrag til krig og terror mot land i Midtøsten ville stoppet. Men så lenge norsk presse i realiteten fungerer som en lydig puddel for den korrupte delen i norsk forvaltning - og den globalistiske eliten, er det dessverre lite sannsynlig at norsk utenrikspolitikk endres med det første. En stor takk til David Icke som setter søkelyset på hvem som driver krigen mot Iran og mange andre land, og hvorfor dette skjer. Her er lenke til hans videoer på nettstedet davidicke.com. Han har hadde og en egen kanal på YouTube, men eierne av YouTube slettet hele kanalen den 02.05.2020 - og bør kanskje fra nå av kalles FascistTube.

Jeg påstår innledningsvis at Norge bl.a. støtter terror mot andre nasjoner og folk. For mange vil nok en slik påstand fremstå som klin koko. Dette fordi svært mange tror på en av fortellingene som fremmes via norsk presse. Den fortellingen handler om at Norge er et demokratisk land som bidrar til å spre demokrati og fred til andre deler av verden. Heldigvis finnes det viktige stemmer i Norge som avslører hva som skjer i regi av den såkalte demokratiske nasjonen Norge. Kari Jaquesson er en slik viktig stemme:

"Dobbel-speak" fra utenriksministeren om Syria

 

De samme kreftene som støtter den destruktive samfunnsutviklingen benytter ulike metoder for å hindre folk flest å forstå hva som skjer. En metode som benyttes av makteliten og de korrumperte presstituerte er å sverte mennesker som sprer kunnskap om tingenes tilstand. Her i Norge skjer slik sverting og latterliggjøring nærmest daglig - og det gjøres ofte i regi av rikspressen - hvor ulike redaktører og journalister gir en talerstol til mennesker som direkte eller indikrekte heier på krigshisserne (psykopatene). Her et ferskt eksempel på hvordan hjernevask av befolkningen foregår i norsk presse - denne gang i regi av redaksjonen og en journalist fra Dagsavisen:

Boken TabuTema 911 utløste svertekampanje fra Dagsavisen

"Hvor tabu det faktisk er blitt å gjøre en kritisk analyse av den offentlige fortellingen om 9/11, slo ut i full blomst i en artikkel i Dagsavisen. Avisen konstruerte en svertekampanje basert på usanne og irrasjonelle påstander fra to beryktede bløffmakere - NTNU professor Asbjørn Dyrendal og John Færseth..."


Er du fremdeles ikke overbevist om at "fredsnasjonen" Norge praktiserer terror mot andre nasjoner og andre folk, anbefaler jeg at du leser disse avslørende sakene:

Anmeldelsen medianorge ikke snakker om

Hva skal vi mene om krigen mot Syria?

Hva vet norske politikere om situasjonenn i Syria?

 

Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.