Design & Developed By opensourcetechnologies.com

Privatiseringsbølgen

Hvem driver krigen mot Iran?

Hvis redaktører og journalister i norsk presse hadde vært sitt ansvar bevisst - er det sannsynlig at norges aktive bidrag til krig og terror mot land i Midtøsten ville stoppet. Men så lenge norsk presse i realiteten fungerer som en lydig puddel for den korrupte delen i norsk forvaltning - og den globalistiske eliten, er det dessverre lite sannsynlig at norsk utenrikspolitikk endres med det første. En stor takk til David Icke som setter søkelyset på hvem som driver krigen mot Iran og mange andre land, og hvorfor dette skjer.

Les mer:

Myte: «Uten vaksinene ville vi dø»

Sannhetens største fiende er ofte ikke den overlagte, utspekulerte og uærlige løgnen, men den vedvarende, overbevisende og urealistiske myten. Troen på myter tillater behaget ved å ha en mening uten å utsette oss for ubehaget ved å tenke.
John F. Kennedy

 


Ubehaget ved å tenke, er velkjent. Men det kan være like ubehagelig å sjekke fakta. Hvem har for eksempel lyst og overskudd til å oppspore og analysere helsestatistikk fra de siste 200 år? De fleste skal tross alt ikke bli leger. Og legene har vel gjort den jobben, tenker vi. Men leger flest har heller ikke tid til å saumfare de historiske kildene og faktasjekke den moderne myten, som FrPs helsepolitiske talsperson uttrykte slik: Før vi fikk vaksiner levde foreldre i en kontinuerlig og reell frykt for sykdommer vi i dag knapt kjenner navnet på.

Les mer:

Magesjau på Askøy og konkurranseutsetting av vann

Klassekampen 13. juni: «Over 2000 er blitt sjuke av bakterieinfisert drikkevatn på Askøy.» Er dette fakta eller fake news?

Les mer:

Hvorfor David Icke er en viktig stemme

Du har kanskje ikke fått det med deg. En rekke land har i en årrekke blitt utsatt for invasjoner, krig og terror - iscenesatt av USA, Israel og deres allierte (bl.a. Norge ved flere norske regjeringer). Land etter land invaderes og ødelegges, millioner av mennesker drepes og lemlestes, og enda flere drives på flukt fra deres hjem og hjemland - pga. avgjørelser fra psykopater i ledende stillinger. Samtidig hylles og hvitvaskes de samme krigsforbryterne av de presstituerte (redaktører og journalister) i rikspressen og lokalaviser. Heldigvis finnes det mennesker som tør å avsløre hva som skjer i samtiden. David Icke er en av disse viktige stemmene.

Les mer:

Pearl Harbor og 911

- et bearbeidet utdrag fra boken TabuTema 911 (2019)

Ettersom den japanske stormen i Stillehavet ble sterkere, ble de mest private etterretninger mellom den japanske regjeringen og dens konsulater i Washington, Berlin, Roma og andre store hovedsteder lest i Washington. Idet de hadde knekket den japanske diplomatiske koden, kunne dekodierings-ekspertene i [USAs] hær og marine lese budskapene som forkynte angrepet. Britene hadde meldt fra om at en japansk flåte var på vei østover, med kurs for Hawaii.

Tidligere CIA-sjef William Casey i sin memoarbok
The Secret War Against Hitler (1988:7)

Angrepet på Pearl Harbor

Ifølge den amerikanske ledelsen kom Japans angrep på Pearl Harbor, USAs marinebase på Hawaii, fullstendig overraskende. Angrepet var helt uprovosert og dessuten skamløst, da det kom mens USA og Japan var i forhandlinger om å bedre sine relasjoner. Dette er bakgrunnen for uttrykket The Day of Infamy («Skjenselens dag»), som president Franklin D. Roosevelt grep til da han dagen etter ba Kongressen om å erklære Japan krig.

Men det finnes en annen historie om Pearl Harbor, fortalt av en lang rekke forskere og vitner. Det gjelder profesjonelle historikere, politikere, krigsveteraner, etterretningsfolk, osv. Mange av dem er (var) høyt rangerte insidere, som ikke lett lar seg vifte vekk. 

Les mer:

Trumps capo

Jens Stoltenbergs hovedoppgave som generalsekretær i NATO er å holde organisasjonen samlet. I praksis betyr det å godta alt som kommer fra USA og fungere som pengeinnkrever for Donald Trump.

Les mer:

Mannen med de mange hattene tar en av dem og går

Jan Egeland 2012:
- President Assad kommer ikke til å holde flere nyttårstaler
Jan Egeland 2012:
- President Assad kommer ikke til å holde flere nyttårstaler

«Fremmedkrigeren» Jan Egeland og den «nye fasen»

Humanisten som aldri er fornøyd. Humanisten med de store metaforene. Desinformatoren som til slutt måtte snakke sant. Jan Egeland trekker seg som FNs nødhjelpskoordinator for Syria, dagen etter at FNs spesialutsending Staffan de Mistura gjorde det samme.

Les mer:

Hva skal vi mene om krigen mot Syria?


Kari Jaquesson i Syria

Hva vet vi om årsakene til krigen mot Syria? Forteller rikspressen og våre myndigheter sannheten? Hva gjør Norge, USA og andre allierte egentlig i Syria? Er ikke Syria en selvstendig nasjon? Gjelder ikke folkeretten for det syriske folk og landets lovlig valgte myndigheter? Hvorfor er Norge overhodet innvolvert i en rekke kriger? Er norge virkelig en fredsnasjon? Blir vi fortalt sannheten om White Helmets? En stor takk til Kari Jaquesson for at hun på en enkel måte informerer om hva som skjer. Foredrag av Jaquesson med påfølgende debatt:

Se flere videoer

«RIR IGJEN» står det med fete typer om meg, som om jeg var en heks på sopelime

Løgner om «Livsarven».

I en artikkel i Dagbladet 31. mai retter en mann ved navn John Færseth (heretter JF) et personangrep på undertegnede basert på usannheter og løse påstander han ikke har dekning for, i en lang tirade mot min nye bok, som han to ganger i teksten innrømmer at han ikke har lest. Det er spesielt. Men det er dessverre ikke noen ny foreteelse for meg å oppleve personangrep fra folk som ikke har lest hva jeg faktisk skriver.

Les mer:

Fra GATS til TISA

Et femtitalls land forhandler bak lukkede dører om handelen med tjenester på tvers av grenser. Komisk nok kaller de seg «The Really Good Friends of Services» – «De virkelig gode vennene av tjenesteyting». Men det de virkelig er venner av, er at tjenester skal flyte fritt uansett hvilke samfunnshensyn de skyver til side.

Les mer:

Går drikkevannet samme vei som strømmen?

Hva skjer med vannforsyningen i Norge? Går det med den, som med strømmen? Vil vi få ett selskap for renseanlegget og et annet for levering av vann? Og vil offentlige eller private aktører kunne håve inn fortjeneste på drikkevannet, slik de gjør på kraftverkene og strømnettet?

Les mer - se video - last ned lydfil

Et fremtidsscenarium

Norge er foreløpig lykkelig utenfor den økonomiske krisen og sjokkterapien i Europa. Men hvor lenge vil det vare? Folk innen oljeindustrien er redd fremtiden vil innhente oss allerede i 2014.

Les mer:

VANNBEVEGELSEN 10 ÅR - Et tilbakeblikk - og et blikk fremover

En artikkel i Sandefjords Blad om at Vestfold interkommunale vannverk (VIV) skulle omorganiseres til eget foretak, gjorde at undertegnede tok kontakt med noen samfunnsengasjerte venner, og vi ble enige om å finne ut hva dette kunne bety.

Les mer:

Ondskapens banalitet - kommersialisering av vannet

Hannah Arendts syn på det onde gis ny aktualitet i den biografiske filmen om henne, der hun følger rettssaken mot Eichmann i Jerusalem. Hun er kjent for utsagnet «ondskapens banalitet». Det onde er selvsagt ikke banalt, men det settes ut i livet takket være middelmådige mennesker. Der et menneske hverken har hjerte på rette sted eller evner å tenke selv, gis det onde rike muligheter for utfoldelse.

I Vannbevegelsen har vi undret oss over hva som får antatt fornuftige mennesker til å arbeide for tiltak som vil føre til kommersialisering av drikkevannet, noe vi anser for å være en forbrytelse mot menneskeheten. Altså ondt.
Vi har gjennom årenes løp gått hardt ut mot mennesker vi har ansett for å være sentrale i arbeidet med kommersialisering av drikkevannet – som om de var onde. I ett tilfelle førte det til at vedkommende presenterte seg som Djevelen! Mannen hadde humor og vi har etter hvert lært ham å kjenne som et svært sympatisk og kultivert menneske. Det gjelder også en del andre sentrale aktører. Så hvorfor handler de som de gjør?

Les mer:

Er sparepærer miljøvern?

Økodesignforordningen

Fra og med 1. januar 2013 forbød EU produksjon og import av vanlige lyspærer – glødepærene. Begrunnelsen er mer effektiv energibruk. Sparepærene krever langt mindre strøm for å produsere like stor lysmengde som en tilsvarende glødepære. En sparepære benytter det kalde spekteret i lyset og avgir ikke «unødvendig» varme, slik glødepæren gjør. Sammen med andre tiltak skal dette bidra til å redusere CO2-utslipp og kvikksølvavfall fra kullkraftverk. Husholdningenes lysforbruk er imidlertid mikroskopiske 4 promille sett i forhold til CO2-utslipp.

Les mer:

Studie fra 2011 bekrefter nordmenns konformitet

Begrepene "obedience", "compliance" og "conformity" er sentral terminologi i sosialpsykologien. Uttrykkene beskriver individets evne til lydighet og graden av underkastelse i møte med autoriteter eller situasjoner som innebærer aspekter av gruppepress.

Les mer:

Grunnlovs-beskyttelse av drikkevannet

Et grunnlovsforslag

Vann er en forutsetning for alt liv. Ingen kan klare seg uten vann. Norge er så heldig å være rikt på naturlig godt drikkevann. For lettere å kunne motstå den fristelse det kan være å la kommuner, offentlige eller private selskaper eller privatpersoner berike seg på den vesentligste av alle naturens gaver, fremsetter vi et forslag til grunnlovsvern av fellesgodet vann.

Les mer:

Vann og helse under WHO og FN

FN, godt hjulpet av regjeringen, tvinger frem konkurranseutsetting og forbud mot egen brønn.

Les mer:

EUs vannpolitikk - Konsesjonsdirektivet tvinger frem konkurranseutsetting

Med et nytt direktiv vil EU-kommisjonen tvinge kommuner til konkurranseutsetting av blant annet vannforsyningen.

Les mer:

Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK