Design & Developed By opensourcetechnologies.com

Økonomiske muligheter

America - Freedom to Fascism, documentarfilm av Aaron Russo

Visste du at amerikanske skattemyndighetene i USA (IRS - Internal Revenue Service) ikke har lov til å kreve at man betaler personlig inntektsskatt. Skattemyndighetene i USA kan be om at man gjør det, men kan ikke på lovlig måte kreve eller tvinge noen til å betale inntektsskatt. Aaron Russo avslører i denne viktige dokumentarfilmen at det faktisk er tilfelle. Til tross for dette bruker skattemyndighetene i USA makt for å tvinge folk til å betale inntektsskatt. 

Se video

Med nytt syn på økonomien

Kongressen i USA stemte i 1913 for et forslag som skulle få enorme negative konsekvenser for landets økonomi. Det ble med ett bestemt at trykkingen av landets penger skulle overlates til et privat kartell. Ikke nok med det, det samme kartellet skulle også kunne kreve renter av de pengene som dette private kartellet trykket opp.

Mange vil kanskje rynke litt på nesen å si - hva så? Noen må jo trykke disse pengene, og det at dette private kartellet krever renter på disse pengene, ja... er det ikke slik bankvesenet fungerer da?

Det mange ikke er klar over er at historisk sett, har staten USA, i flere perioder, selv trykket egne penger og lånt disse ut rentefritt til ulike prosjekter - til stor glede for nasjonens innbyggere og dets ledere - og med stor suksess.

Les mer:

Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK