Design & Developed By opensourcetechnologies.com

En strålende verden

Bryter smartmålerne med Dyrevelferdsloven?

En dyrebutikk på Sørlandet har hatt store problemer med hamsterne. Og jeg har hatt en kuriøs epost-utveksling med Mattilsynet i sakens anledning. Saken forteller meg at Dyrevernloven nok gir våre firbente venner bedre beskyttelse mot smartmålere enn den beskyttelsen du får lov å gi dine barn. Dersom du har smartmåler og dyr hjemme, kan du nemlig bli tiltalt for dyreplageri etter Dyrevelferdsloven, for dyr skal nemlig etter loven «behandles godt og beskyttes mot fare for unødige påkjenninger og belastninger».

Men har du barn i samme huset, slipper du tiltale for barnemishandling. Dyrevernet står åpenbart sterkere:

Les mer:

Trådløs helsefare

Debatten om helsefare fra mobiler, trådløse nettverk, babycalls og annet trådløst utstyr basert på mikrobølger, er egentlig over – rent helsefaglig og biofysikk-faglig sett. Medisinske biblioteker bugner av forskningsrapporter som viser at helsefaren har man vært klar over lenge – faktisk i mange tiår.

Les mer:

Stråling - er det farlig eller ikke?

Vi har lyd i stereoanleggene våre som vi kan høre, og vi har lys som gjør at vi kan se. Men det er også mange andre kilder og andre typer stråling som vi verken kan se eller høre. Når det er snakk om potensielt helseskadelig elektromagnetisk miljøstråling fra tekniske innretninger, skilles det grovt sett mellom lavfrekvente elektromagnetiske felt og høyfrekvente elektromagnetiske felt.

Les mer:

Odd-Erik blir syk av elektrisitet

TØNSBERG: Da Odd-Erik Helgesen (44) hovnet opp i ansiktet fordi han brukte mobiltelefon, skjønte han at noe var virkelig galt.

Les mer:

Monsanto.NO benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service.
Les mer OK